Pinia m2

PINIA

w typie pitbulla, urodzona 07.2017 r

Wygląd: czekoladowa, duże białe znaczenia, biała głowa.
Charakter: domowa, słuchająca się, spokojna do ludzi i psów.
Zdrowie: wyniszczona, waga 12 kg.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Warszawa.
Kontakt w sprawie adopcji: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Pinia to sunia w typie pitbulla, urodzona 07.2017. Została znaleziona. Na ile udało nam się odtworzyć historię tej siedmioletniej suni, to była przekazywana z rąk do rąk, a w końcu porzucona, trafiła do schroniska. I tego Pinia totalnie nie dźwignęła, schudła tak bardzo, że w dniu, gdy ją odbieraliśmy, ważyła zaledwie DWANAŚCIE kilo. Największym sukcesem w ratowaniu Pini było znalezienie dla niej domu tymczasowego, za który jesteśmy w kosmos wdzięczni. Ola i Ewa, wraz z adoptowanym od nas pitbullem Bredo, otworzyły dla Pini drzwi swojego domku, dzięki czemu dziś Pinia robi ogromne postępy fizyczne i psychiczne. Dzięki Oli i Ewie poznajemy Pinię lepiej. Pokazuje się jako absolutnie cudowna suczka. Domowa, chętnie relaksująca się na kanapie (choć legowisko to jej królestwo), pięknie słuchająca się na spacerach - trzyma się blisko, przybiega na zawołanie. Szybciutko też nauczyła się swojego nowego imienia. A im lepiej się czuje, tym bardziej wychodzą z niej geny pitka sportowego. Do ludzi Pinia jest miła, zaskarbiła już sobie serca wszystkich sąsiadów. Do psów ciekawa i delikatna - z większością grzecznie się wita i biegnie do swoich spraw, pozostałe ignoruje. Zapowiada się nam całkiem fajna psica do adopcji!
Mocno ostatnio zaznaczamy, że z uwagi na ciężka sytuację, obecnie jesteśmy w stanie przyjmować jedynie psiaki w naprawdę pilnej potrzebie. Czekamy na wpłynięcie 1,5%, mega ostrożnie dysponujemy środkami, jakimi dzielicie się z naszymi psiakami. Staramy się mimo kryzysu nadal działać ze wszystkich sił. Pinia była jednym z tych psów, które ani chwili dłużej nie mogły czekać na naszą pomoc. Bardzo liczymy na to, że będziecie nadal razem z nami opiekować się Pinią i wspólnymi siłami przywrócimy ją do pełnej formy. Wiemy dobrze, że wszystkich nas dotyka kryzys, ale jeśli możesz podarować Pini choć złotówkę, czy piątaka, będziemy ogromnie wdzięczni!
Konto: 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463
W przypadku przelewów z zagranicy:
BIGBPLPW Bank Millenium S.A. Branch Millenium
IBAN: PL 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463
Tytułem: Darowizna – Pinia
Szybki przelew bez logowania: suppi.pl/fundacjaast

Pinia 4 Pinia 3 Pinia 7
Pinia 1 Pinia 2 Pinia 5