Kiwi M2

KIWI

w typie American Bully Standard, wiek ok. 3 lat.

Wygląd: stalowo-brązowa, pręgowana, duże białe znaczenia, mocno cięte uszy.
Charakter: wesoła, domowa, energiczna.
Zdrowie: zdrowa, zaszczepiona.

Miejsce pobytu: hotel dla psów, okolice Warszawy.
Kontakt w sprawie adopcji: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Kiwi to ok. trzyletnia suczka w typie American Bully Standard, która trafiła pod naszą opiekę ze schroniska w Bytomiu. Sunia została znaleziona, nie była jednak przez nikogo poszukiwana. Szukać teraz będziemy my - wspaniałej, kochającej rodzinki, która już jej nigdy nie opuści. Co możemy Wam o Kiwi powiedzieć? Ach, my się w niej totalnie zakochaliśmy! Kiwi jest miziasta, tulaśna, wesolutka i szalenie miła do ludzi, choć w pierwszym kontakcie nieśmiała. Nieśmiałość przełamuje jednak po kliku minutkach, szybciutko się otwiera i z gracją słonia zaprzyjaźnia się z nowymi osobami. Przez ową grację nie polecamy suni do domu z malutkimi dziećmi. Sunia zna życie domowe, zachowuje czystość, nie niszczy, bardzo ładnie zostaje sama. Do tego dobrze chodzi na smyczy. W najbliższym czasie będziemy Kiwi sprawdzać także do psów i warunków miejskich. W warunkach małych bodźców, podmiejskich okolicach, gdzie obecnie przebywa, Kiwi jest sunią wesolutką na maksa. Szukamy dla pannicy domu stałego, ale domkiem tymczasowym też nie pogardzimy! Jeśli myślisz o adopcji Kiwi, odezwij się do nas na Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. Gdybyś rozważał/a zostanie jej rodziną zastępczą, stworzenie domu tymczasowego, pisz na Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Kiwi 11 Kiwi 8  Kiwi 2 Kiwi 10