Nomi m2

NOMI

amstaff, wiek 2 lata.

Wygląd: stalowo-biała, w duże łaty.
Charakter: radosna, miła, energiczna, do domu bez psów i małych dzieci.
Zdrowie: alergia do obserwacji.

Miejsce pobytu: hotel dla psów, okolice Warszawy.
Kontakt w sprawie adopcji: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Nomi to młodziutka, dwuletnia suczka, która trafiła pod naszą opiekę w ostatnich dniach kwietnia. Nie ma co ukrywać, że błyskawicznie polubiliśmy się z pannicą! Sunia jest mega fajowa, otwarta na świat, radosna, łagodna i miła, a do tego w pełni obsługiwalna i lubiąca przebywać przy ludziach. Nomi ma co prawda delikatne braki w wychowaniu, ale nadrabia je radosnym usposobieniem. Choć deczko rozbrykane z niej stworzonko, tak rozbrykane w bardzo pozytywnym znaczeniu - Nomi nie ma problemów z emocjami, potrzebuje jedynie lekkiego doszlifowania zachowań. Nomi zna życie domowe, trzyma w domu czystość, dość dobrze zostaje w kennelku. Fajnie znosi także podróże samochodem. Sunia miała mało kontaktu z psami we wcześniejszym życiu, stąd bywa do psów różna (zaczepiona odpowie), ale obserwując ją, widzimy, że ma ogromny potencjał na to, by przy mądrym przewodniku solidnie nadrobić braki w socjalu. Na start jednak zalecamy, aby była domową jedynaczką. Z uwagi na ropomacicze Nomi w miniony weekend została wysterylizowana. Zdrowotnie mamy jedynie obserwować niunię pod kątem alergii.Przy psinie takiej jak Nomi absolutnie nie ma co czekać z szukaniem najlepszego domu pod słońcem. Jeśli pragniesz Nomi adoptować, odezwij się do nas na Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. .

Nomi 20 Nomi 19
Nomi 13 Nomi 16