Wendi m2

WENDI

stafficzka, wiek 3 lata.

Wygląd: ciemnoszara, białe znaczenia.
Charakter: lękowa, nie wchodząca w relacje, może zamnieszkać ze stabilnym psem.
Zdrowie: alergia na zboża i niektóre mięsa.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, okolice Warszawy.
Kontakt w sprawie adopcji: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Wendi to trzyletnia stafficzka oddana przez właściciela, który otrzymał ją w prezencie na gwiazdkę, lecz z uwagi na jej lękliwość i załatwianie potrzeb w domu, z którymi nie potrafił sobie poradzić, zadecydował o oddaniu jej. Była to dobra decyzja, bo Wendi trafiła do nas wraz z licznymi pasażerami na gapę w postaci pcheł oraz z ropomaciczem, które musieliśmy jak najszybciej operować. Wendi opiekujemy się już kilka tygodni i widzimy, że będziemy dla niej szukać wyjątkowej rodziny, mającej w sobie dużo spokoju, wyrozumiałości, dbałości, mającej czas i otwartość na to, aby dużo poświęcić na budowanie pozytywnych kontaktów. Bowiem Wendi nie jest typowym rozbrykanym, klaunowanym staffikiem. Sunieczka jest lękowa, mało chętna do wchodzenia w relację z człowiekiem. Chce być obok, jednak każdy dotyk, każde bliższe podejście to dla niej za dużo. Sunia zna dom, kennel, chodzenie na smyczy ale rzeczywiście możemy potwierdzić, że wpadki czystościowe się jej zdarzają. Z charakteru jest psinką dość miękką, która stara się zrobić dużo, aby być niewidzialną. Jest obojętna w kontaktach z psami, choć obserwujemy, że w pierwszej kolejności to u nich woli szukać wsparcia niż w przewodniku na dwóch nogach. Uważamy więc, że może zamieszkać z innym, stabilnym psem. Czego potrzebujemy dla Wendi? Z rzeczy praktycznych - jedzonka. Sunia okazała się po badaniach alergiczką na zboża oraz mięsa, stąd prosimy o karmę Natural Pet Food Gran Free jagnięcina z batatami. Ale przede wszystkim domu. Spokojnego, ciepłego, wyrozumiałego. Jeśli Wendi znajdzie go u Ciebie, odezwij się do nas: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.   Na karmę możesz także dorzucić grosik do jej skarpetki, przelewem tradycyjnym na konto 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463 o tytule: Darowizna - karma Wendi, lub szybkim przez suppi.pl/fundacjaast

Wendi 6 Wendi 2
Wendi 1 Wendi 3