Czika m2

CZIKA

buldożka francuska, wiek 6-7 lat.

Wygląd: biszkoptowa, białe znaczenia, drobniutka (12 kg).
Charakter: kontaktowa, łagodna, odważna i aktywna.
Zdrowie: lekka alergia, do sterylizacji i mastektomii, oczko w trakcie leczenia.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Warszawa.
Kontakt w sprawie adopcji: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Drobniutka buldożka francuska, Czika została porzucona przez właścicielkę. Trafiła pod naszą opiekę, a my obiecaliśmy jej, że zaraz jak tylko odpicujemy pannicę zdrowotnie, znajdziemy jej najcudowniejszy domek na świecie. Kochający i doceniający to, jakim skarbem Czika jest. Bo, kochani, mamy tu do czynienia z naprawdę niesamowitą buldosią. Czika ma ok. 6-7 lat. Jest drobnej i smukłej budowy (waży 12 kg). Nie dość, że jest zgrabniutka, to jeszcze fizycznie bardzo żwawa, jak na buldożka, rzecz jasna. Poznajemy się z tą drobinką coraz lepiej i coraz więcej achów i ochów nad nią mamy. Czika to mega fajny pies! Świetna w relacjach z człowiekiem, kontaktowa i łagodna. Wszędzie można się z nią wybrać - niestraszne jej centrum miasta, wyprawa metrem, posiadówka w kawiarni. Na spacerach pięknie chodzi na smyczy. Lubi jeździć autem. W domu - rewelacja. Trzyma czystość, wie jak się zachować. Spokojnie można iść do pracy, dom przetrwa. Czika jest też bardzo fajnie zsocjalizowana z psami.  W kwestii zdrowia mamy do zrobienia sterylizację i, z uwagi na obecność guzków, mastektomię. Tu będziemy mocno potrzebować Waszego wsparcia w opiece nad Cziką, bo zabiegi zostały wycenione na dwa tysiące złotych. Koszta weterynaryjne szybują pod niebiosa, ale nie raz już pokazaliśmy, że razem, zbierając skrupulatnie złotówkę do złotówki, jesteśmy w stanie zebrać niezbędne na leczenie kwoty. Sunieczka ma także stary uraz oczka. Przez najbliższy miesiąc, aż do wizyty kontrolnej, mamy je zakraplać. Przed nami dwa zadania: zebrać fundusze zabiegowe dla cudnej Cziki i znaleźć jej najlepszy dom! Pomożemy razem i małej Czice? Kontakt w sprawie adopcji suni:  Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. Pomoc finansową możesz kierować bezpośrednio na jej zbiórkę: https://pomagam.pl/naoperacjecziki lub konto naszej fundacji:
AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych
Konto: 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463
W przypadku przelewów z zagranicy:
BIGBPLPW Bank Millenium S.A. Branch Millenium
IBAN: PL 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463
Tytułem: Darowizna – Czika
Szybki przelew bez logowania: suppi.pl/fundacjaast

Czika 6 Czika 12 Czika 16
Czika 19 Czika 18 Czika 23