PAŹDZIERNIK 2012
miniaturkaDARCZYŃCY PAŹDZIERNIK 2012

Henryk Kowalski, Barbara Kiełbasińska, Patrycja Kłysz...

Henryk Kowalski, Barbara Kiełbasińska, Patrycja Kłysz, Robert Kantor, Anna Grolik, Magda Kotnowska, DELICO sp.zoo, Dariusz Kołaczkowski, Zakład Teletechniczny COM-TEL Zbigniew Grabiński, Jacek Broński, Joanna Skibińska, Michał Nowak, Iwona Sobota, PAYU Allegro, Marta Ciechanowska, Mariusz Machczyński, Sebastian Nowicki, Milena Włodarska, Paulina Żurawska, Paulina Berska, Natalia Kass, Marta Skarupa, Jarosław Florek, Dorota Kowal - Jackowska i Jacek Jackowski, Anna Zajączkowska, Małgorzata Sałata, Jolanta Cichy, Klaudia Brzosko, Izabella Jamka, Kamila Suska, Anita Zawadzka, Agata Perek, Hanna Owczarek, Dorota Płachta, Oliwia Chamera, Monika Tusińska, Joanna Firlej, Natalia Skrzypek, Marzena Łuszczek, Radosław Linette, Rafał Hamerlik, Wojciech Rewaj, Katarzyna Dziopa, Karolina Fabiniak, Magdalena Samborska, Angelika Ragacewicz, Agnieszka Auugustyniak, Agata Stachowiak, Magdalena Pukas, Magdalena Piecuch, Maja Stelmaszczuk, Ewa Sejbuk, Mariusz Harmułowicz, Marta Grynkiewicz, Sylwia Jończyk, Piotr Pytlarczyk, Joanna Meyer, Wojciech Kraszewski, Anna Sonczyk, Karolina Podstawska, Agnieszka Ostrowska, Agata Olewska, Wojciech i Paulina Godlewscy, Magdalena Feldman - Siejek, Marcin Klass, Paweł Zieniewicz, Katarzyna Głodowska, Dorota Górska, Grzegorz Pieronkiewicz, Sylwia Gil, Marta Jasińska, Agnieszka Jóźwiak, Izabela Karpińska, Joanna Zielińska, Michał Tylenda, Maciej Wojciechowiski, DELICO sp.zoo, Anna Błaszczyk, Anna Kunysz, Małgorzata Kirschanek, Anna Godlewska, Małgorzata Bontal - Jarząbek, Katarzyna Zdybel, Julita Bobrowicz, Katarzyna Kowalczyk, Magdalena Marcyk, Bogna Zakrzewska, Urszula Parzych, Mariusz Woźniak, Aleksandra Zawadzka, Magdalena Piecuch, Katarzyna Jarzębska, Grzegorz Drozdowski, Agnieszka Kondraciuk, Joanna Zielińska, Małgorzata Ciszewska, Michał Napieracz, Tomasz Jendryczka, Anna Małczyńska, Paulina Ordoczyńska - Derdziak, Aleksandra Gacparska, Marta Żurawska, Katarzyna Nowińska, Elżbieta Senderska, Sławomir Fojcik, Monika Strus, Jolanta Sopniewska, Katarzyna Szmigiero, Zbigniew Zdanowicz, Katarzyna Bujakiewicz, Alina Łuczak, Joanna Zielińska, Natalia Złomańczuk, Monika Zalewska, Katarzyna Sławska, Wojciech Tutak, Joanna Wieczorek - Świeć, Piotr Tabachowicz, Małgorzata Skorynkiewicz, Patrick Cierpisz, Alicja Staudt, Sandra Siwik, Magdalena Jacewicz, Kamil Więcek, Magdalena Abramczyk, Agata Białek, Magdalena Balcarek, Katarzyna Zdybel, Anna Mrozek, Tomasz i Joanna Ćwiek, Andrzej Szopian, Agnieszka Faber, Kinga Wronka, Ewelina Owczarczyk - Gurowska, Ewa Gorycka, Marcin Guzik, Wioletta Wachowicz, Magdalena Bogaj, Michał Drozdowski, Marcin Woźniak, Jakub Lewandowski, Klaudia Czempka, Elżbieta Bałka, Katarzyna Jastrzębska, Edyta Godlewska, Aneta Pietkiewicz - Sworowska, Marta Szczepańska, Jacek Nowak, Radosław Bugajski, DELICO sp zoo, Sylwia Gil, Aleksandra Olejniczak, Karolina Pilarczyk, Barbara Jezierska, Agnieszka Szwagierczak, Piotr Dromirecki, Magdalena Bażant, Ewa Gorycka, Sergiusz Pawlak, Judyta Batorska, Katarzyna Machnik, Wojciech Luberadzki, Karolina Krupska, Agata Malinowska, Bożena Jegiełło, Katarzyna Zubowicz, Billbird S.A. Mariusz Dymitrow, Mariusz Machczyński, Beata Morgiewicz, Gabriela Walczak, Natalia Kass, Dolores Karwowska, Magdalena Bażant, Anna Matuszewska, Barbara Bacławska, Krystyna Kowalska - Jastrzębska i Jacek Jastrzębski, Aleksandra Kotuła, Małgorzata Sałata, Katarzyna Jaworska, Małgorzata Paluch-Wąchocka, Maja Kochalska, Marcin Bystry, Tomasz Szot, Katarzyna Unrug, Anna Niemczyńska, Karolina Przeździecka, Anna Szczepańska, Adianna Borkowska, Nina Olwert, Sylwia Romanowska, Karolina Juszkieiwcz, Martyna Kustra, lga Urbańczyk, Anna Kalbarczyk, Beata Warzykowska, Magdalena Bednarczyk, Małgorzata Rządek, Teresa Staszyszyn, Magdalena Rosocha, Marek Tasarz, Karolina Dziedzianowicz, Zuzanna Maj, Jacek Szed, Dorota Strzałko, Anna Waberska, Małgorzata Olszewska, Alicja Woźniak, Krystyna Stańczyk, Aleksandra Bryl, Małgorzata Boś, Isabell Hennig, Karolina Podstawska, Jowita Bednarczuk, Katarzyna Jendral, Sylwia Kardymowicz, Agnieszka Rogowska, Joanna Czyrka, Martyna i Adrian Nikiel, Monika Szlężak, Agnieszka Sobolewska, Klaudia Klepacz, Tomasz Jendryczka, Paweł Szyszkiewicz, Patrycja Piórecka - Pacholczyk, Sylwia Surówka - Łach, Jakub Lewandowski, Radomir Oleśkiewicz, Alicja Mazurkiewicz, Karolina Skoczowska, Andrzej Wronka, Luiza Adami, Sonia Kopytko, Paweł Wiśniewski, Agata Stachowiak, Katarzyna Starczewska, Klaudia Czempka, Piotr Stasik, Martyna Zdybel, Monika Kiljańska - Wrona, Alicja Fedelińska, Wojciech Rewaj, Jolanta Domańska, Karolina Łoś, Marta Kluczyk, Svitlana Apal'Kova, Joanna Dajnowska, Marta Cholewicka, Zdzisław Wójtowicz, Agata Celi, Klaudia i Ania Łukawskiej, Zbigniew Piwko, Joanna Maluchnik, Monika Surujdai, Ewa Małek, Barbara Andrukiewicz, Ewelina Szymańczak, Kamila Kistela, Agnieszka Majewska, Alicja Staudt, Kamila Grzybowska, Marzena Mazurkiewicz, Joanna Matuszczak, Joanna Skibińska, Paulina Łazor, Ewa Gorycka, DELICO sp.zoo, Elżbieta Maksymowicz, Anita Kuczyńska, Mariusz i Sylwia Buła, Anna Godlewska, Daria Garniec, Robert Kantor, Magda Kotnowska, Alina Krzeszowska, Jowita Bednarczuk, Jacek Broński, Anna Sidzina - Landowska, Iwona Pancer, Agata F. (anonimowo na prośbę darczyńcy), Ewa Rorawska, Małgorzata Latosińska, Mariola Smolska, Anna Jarota, Katarzyna Szymańska, Magdalena Bogaj, Agnieszka Szczęśnik, Aleksandra Godycka - Ćwirko.

Na konto fundacji w dniach 1.10.2012 do 31.10.2012 wpłynęło: 15 045,94 zł

Wydatki fundacji w dniach 1.10.2012 do 31.10.2012 wyniosły: 19 999,19 zł.