LUTY 2013

Daszka_mini1DARCZYŃCY LUTY 2013

Anna Zajączkowska, Magdalena Piecuch ...

Anna Zajączkowska, Magdalena Piecuch, Maja Stelmaszczuk, Katarzyna Sławska, Katarzyna Szymańska, Małgorzata Latosińska, Michał Nowak, Irmina Jamka, PAYU Allegro, Agata Olewska, Daria Garniec, Katarzyna Zdybel, Małgorzata Latosińska, Mateusz Potapenko, Paulina Ciupko, Tomasz Wiśniewski, Małgorzata Lewandowska, Grzegorz Drozdowski, Joanna Zielińska, Aneta Pietkiewicz - Sworowska, Dorota Górska, Krzysztof Trela, Dawid Murański, Paulina Smolarska, Alina Łuczak, Joanna Zielińska, Jolanta Zajkowska, Mateusz Kurek, Anna Dudzińska, Piotr Tabachowicz, Anna Nartowska, Katarzyna Giers, Artur Budźko, Magdalena Hubicka, Irena Synowiec, Elżbieta Bałka, Agnieszka Faber, Anna Nowacka, Bartosz Synowiec, Wioletta Wachowicz, Magdalena Angiel - Binek, Marcin Stacharski, Katarzyna Bujakiewicz, Małgorzata Gradzińska, Maciej Wojciechowski, Renata Brzozowska, Jacek Nowak, Monika Strys, Jolanta Zajkowska, Mariusz Machczyński, Żaneta Sawicka, Iga Fedelińska, Agata Stachowiak, Aleksandra Bryl, Małgorzata Boś, Sergiusz Pawlak, Bartosz Opłocki, Anna Łakomiec, Teresa Żółkoś, Kinga Nowotczyńska, Patrycja Walkiewicz, Eliza Piotrowska, Agnieszka Dziubek, Tymoteusz Waluś, Małgorzata Skorynkiewicz, Elżbieta Woźniak, Jacek Nowak, Irmina Jamka, Michał Napieracz, Monika Poćwiardowska, Barbara Jezierska, Michał Faron, Joanna Konieczna, Agata Piętaszewska, Justyna Adamowska, Adam Kotarbiński, Klaudia Czempka, Aleksandra Olejniczak, Magdalena Hubicka, Marta Klorek, Sylwia Szulęcka, Dominika Tomaszewska, EMKO Ewa Konieczko Nieruchomości, Jakub Lewandowski, Klaudia Pawłowska, Karolina Skoczkowska, Paulina Ordoczyńska - Derdziak, Hanna Dudkowska, Svitlana Apalkova, Marta Rogalska, Jacek Salapata, Monika Kowalska, Aleksandra Bryl, Paulina Pilut, Agnieszka Jóźwiak, Marta Rogalska, Karolina Pilarczyk, Sylwia Gil, Kamilka Kistela, Joanna Surmacz, Mariusz Machczyński, Dorota Płachta, Elżbieta Osiecka - Staszak, Kancelaria Prawna Lebek i Wspólnicy Spółka Komandytowa, Marta Szczepańska, Aleksandra Wójtowicz, Joanna Surmacz, Jacek Broński, Anna Zajączkowska, Daria Grymel, Ewa Rorawska, Karolina Siniarska, Magdalena Kawacjuk, Iwona Pancer, Robert Kantor, Henryk Kowalski, Magdalena Bogaj, Magda Kotnowska, Tomasz Kubacki, Alina Krzeszowska, Agata F. (utajnione na prośbę darczyńcy), Mieszko Dubiel, Marta Lipińska.

Na konto fundacji w dniach 1.02.2013 do 28.02.2013 wpłynęło: 10 229,72 zł

Wydatki fundacji w dniach 1.02.2013 do 28.02.2013 wyniosły: 16 307,49 zł.