SIERPIEŃ 2014

_darczyncy1DARCZYŃCY SIERPIEŃ 2014

Tadeusz Drabarek, Kinga Mehl, Małgorzata Latosińska...

Tadeusz Drabarek, Kinga Mehl, Małgorzata Latosińska, Lidia Woźniczko, Katarzyna Stachyra, Emilia Kacprzak, Agata Tyrpa, Monika Marcinkowiece, Jacek Broński, Beata Morgiewicz, Piotr Tabachowicz, Jolanta Wargin, Marta Bąbka, Agata Olewska, Katarzyna Nowińska, Paulina i Wojciech Godlewscy, Aleksandra Bettin, Iga Około Zubkowska, Janusz Przywojski, Urszula Śliwińska, Mirosława Karkowska, Anna Chojda, Patrycja Enenkiel - Kleczka, Danuta Manasterska, Joanna Zielińska, Katarzyna Kolosa, Kalina Szymankiewicz, Magdalena Hubicka, Wioletta Wachowicz, PayU Allegro, Agata Piętaszewszka, Paulina Stachowiak, Daniel Popiołek, Julita Sobczak, Beata Wojcięgowska - Nowak, Ewa Cieślik, Ewa Goliszewska, Paulina Górczyńska, Patrycja Walkiewicz, Joanna Marciniec, Igo Około Zubkowska, Damian Rzymanek, Agnieszka Szynak - Kaszubowska, Beata Wojcięgowska - Nowak, Michał Jedzok, Barbara Święty, Sabina Karczewska, Radosław Śmist, Emilian Kurdek, Karola Morisson, Dorota Balewicz, Katarzyna Nowacka, Aneta Malon, Marzena Klajnowska, Ewa Solecka, Justyna Stasiak, Patrycja Pilarska, Aneta Jaroszewicz, Agnieszka Kamińska, Renata Brzozowska, Aleksandra Borysiuk, Ewa Racicka, Bartosz Gajewski, Karolina Skoczkowska, Joanna Dębiec, Andrzej Nastula, Katarzyna Giertuga, Ewa Chwierut, Martyna Czyżewska, Agnieszka Mroczek, Mariusz Machczyńskim Joanna Gajewska, Bartosz Synowiec, Katarzyna Szewch, Małgorzata Skorynkiewicz, Karolina Pradzioch, Jonna Dębiec, Karolina Kowalewska, Maria Sobczuk, Monika Kowlaska, COM-TEL Zbigniew Grabiński, Olga Przychodzeń, Marta Cieciura, Magdalena Podwysocka, Artur Śródka, Renata Sierocińska, Tomasz Rachfał, Marzena Dziubek, Agata Kucharczyk, Wioleta Michalska, Katarzyna Bujakiewicz, Magda Kotnowska, Dagmara Nasiorowska, Marta Habryka, Grzegorz Piłka, Irena Synowiec, Karolina Matyjek, Klaudia Kwiatkowska, Mateusz Raczkowski, Marek Solecki, Marcin Stacharski, Ewelina Waligóra, Michał Drozdowsk, Martyna Szulc, Joanta Nodzyńska, Judyta Stokfisz, Jolanta Karpiarz, Ewa Oleświekiwicz, Krzysztof Kleczka, Karol Ruciński,, Michał Wojciechowski, Małgorzata Wieczorkiewicz, P.S. Polońska, Agnieszka Adamska, Anna Niedźwiedzka - Kubieniec, Katarzyna Gojżewska, Marta Szczepańska, Anna Taborska, Beata Gajkiewicz, Agnieszka Mazur, Marcin Wypich, Ewa Goliszewska, Elżbieta Bałdys, Łukasz Bokiniec, Dorota Jakubowska, Irmina Jamka, Magdalena Hubicka, Maja Stelmaszczuk, Joanna Meyer, Marcin Woźniak, Paula Błądek, Jagoda Poncyliusz, Łukasz Drągowski, Anna Gnizińska, Michał Drozdowski, Magdalena Żabska, Tomasz Olejarczyk, Łukasz Pomiętło, Katarzyna Nowińska, Agata Stachowiak, Martyna Wojtków, Jakub Mioduszewski, Paulina Górczyńska, Katarzyna Lenartowicz, Magdalena Malicka, Przemysław Boruch, Michał Jedzok, Katarzyna Sowińska, Katarzyna Brudnicka, Beata Wardzińska, Joanna Jagodzińska, Maciej Wojciechowski, Maciej Socha, Marianna Boczko, Ewa Racicka, Małgorzata Latosińska, Karolina Gajlewicz, Robert Kantor, Jakub Lewandowski, Grzegorz Drozdowski.

Na konto fundacji w dniach 1.08.2013 do 31.08.2013 wpłynęło: 7 930,42 zł

Wydatki fundacji w dniach 1.08.2013 do 31.08.2013 wyniosły: 7 893,50 zł.