Granit m2

GRANIT

w typie American Bully XL, ur. 03.06.2023

Wygląd: stalowy, duże białe znaczenia.
Charakter: braki w wychowaniu.
Zdrowie: zdrowy, zaszczepiony, zachipowany.

Miejsce pobytu: dom stały, Łódź.

Granit to szczeniak w typie American Bully XL, urodzony 03.06. 2023 r. Wraz z jego rodzeństwem przywieźliśmy go z Niemiec, gdzie całej trójce groziła eutanazja ze względu na brak pozwolenia. Ten najmniejszy chłopaczek z miotu, rozkochał w sobie rodzinkę z Łodzi. Asia wraz ze swoimi dziećmi Marceliną i Kajetanem, zgłosili chęć adopcji jakiegoś bullowego młodziaka. Pokazaliśmy im Granita. I decyzja była błyskawiczna. Więc niedawno odwiedziliśmy więc Łódź, aby rodzinkę poznać osobiście, i osobiście wprowadzić Granita w nowe środowisko. Granit wraz z nową rodziną zyskał imię Diego. Teraz się pilnie uczy życia, nadgania braki w wychowaniu i dużo spaceruje. Po fajnych spacerach śpi w łóżku jak na prawdziwego TTB przystało. Asiu, Marcelino, Kajetanie, witamy Was w rodzince FAMILY AST. Dziękujemy, że nasze drogi się skrzyżowały, że poczekaliście na psiaka dla siebie, że stworzyliście prawdziwy dom dla Granita. Niech się Wam wspólnie dobrze wiedzie. Niech nasz urokliwy podopieczny przynosi Wam codziennie morze radości!

Granit 6 Granit 7 Granit 8 Granit 9