Nejra 3

NEJRA Złoty Bull
amstaff, wiek 8 lat, urodzona 09.12.2009 r

Wygląd: stalowa, z białymi znaczeniami.
Charakter: wesoła, energiczna, odważna.
Zdrowie: wysterylizowana, w trakcie diagnostyki

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Gdańsk
Kontakt w sprawie adopcji:  tel.: 501 797 018, mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Wirtualny Opiekun: brak

Nejra to 8-letnia amstaffka, urodzona 9 grudnia 2009 r. Została w nocy przywiązana do ogrodzenia, ale udało się namierzyć jej włascicielkę. Sunie przejęliśmy pod naszą opiekę.
Oczywiście pobyt u nas Nejra zacznie od leczenia bowiem zarówno nam jak i weterynarzowi nie podoba się jej skóra. Będziemy też sunie poznawać, aby wiedzieć jaki jest psem (opis byłej właścicielki wymaga zweryfikowania).
Nejra to sunia domowa, nauczona zostawać samej na 8 godzin (ale pierwsze dni w nowym miejscu może lamentować), lubiąca ludzi, w tym również dzieci (miała styczność z dziećmi w każdym wieku), do większości psów łagodna. Do kotów w domu ok, na dworze jednak je goni. Uwielbia podróżować autem. Nie ma problemu z bronieniem zasobów.
Nejra przebywa w domu tymczasowym w Gdańsku.

Nejra 1 Nejra 2 Nejra 3