SIERPIEŃ 2008
mini20DARCZYŃCY SIERPIEŃ 2008

Grzegorz Firlit, Anna Łuczak, Paweł Sukiennik...

Grzegorz Firlit, Anna Łuczak, Paweł Sukiennik, Kamila Kornatko, Beata Lempart, Anna Sujkowska, Aneta Zawora, Sylwia Bogusz, Błażej Brajer, Piotr Kraśko i synowie, Anna Łukaszewska, Kancelaria Rachunkowo – Prawna Wera Sowa, Julian Kalkowski, Katarzyna Barska, Agnieszka Paleczna – Turek, Tomasz Banach, Aleksandra Rejs, Małgorzata Tomaszewska, Justyna Fila, Monika Wach, Firma Handlowa OLIWPOL Maciej Wnuk, Małgorzata Fraś, Michał Wierzejski, Katarzyna Pelc, Katarzyna Sobczyk, Joanna Meyer, Paweł Chamski, Adriana Lubiewa – Wieleżyńska, Łukasz Sołtysik, Anna Małecka, Krzysztof Doda, Piotr Matykiewicz, Beata Kropielnicka, Monika Psukek, Izabella Kaczmarczyk, Adam Wieruszewski, Karolina Nalepińska, Ewa Adamska, Jolanta Wargin, Izabela Ninkiewicz, Mariusz Batorski, Michał Kuciel, Agnieszka Tomaszewska, Elżbieta Chmielarz, Agnieszka Szubert, Bartosz Korytowski, Wiktor Modzelewski, Jerzy Pepłowski, Katarzyna Faczyńska, Marek Dąbek, Gabriela Skiba, Izabela Eichstadt, Ewelina Stachowicz, MISTER S.C. Elżbieta Ryś, Katarzyna Pomianowska, Kancelaria Radcy Prawnego J. May i A. Stańczak, Dominika Gawrońska, Barbara Kotkowska, Jakub Kądziela, Ewa Pawłowska, Joanna Łaszczewska, O.H.D. FUGASÓWKA, Krzysztof Tombak, Katarzyna Banaszkiewicz, Adrian Zawadzki, Małgorzata Berenika, Marianna Rudolf, Alina Pomykała, Iwona Wachnik, Anna Krajnik, Natalia Malinowska, Estera Konarzewska, Natalia Daczewska, Katarzyna Hnatiuk, Leszek Honek, Agnieszka Lewicka, Kamila Duch Wasilewska, Natalia Kass, Grzegorz T Zwoliński, Sylwia Woźniczko, Maciej Chomiczewski, Rita Zerbin, Joanna Guzik, Agata Szalińska, Izabela Nowicka, Teresa i Włodzimierz Wasilewscy, Damian Capowicz, Monika Matuszewska, Luiza Rutkowska, Antonio Caccese, Witold Grzybowski, Piotr Matykiewicz, Marzena Cekała, Agata Ziemiańska, Maria Gorywoda, Monika Piechota, Marta Pyrzyńska, Agnieszka Podsiadlik, Szymon Rola, Kamil Grzeszczyk, Radosław Górczyński, Andreas Lach – Locki, Monika Kiljańska – Wrona, Piotr Piestrzyński i Katarzyna Boik, Kancelaria Radcy Prawnego Iwona Mielcarek, Andrzej J Kostrzewski, Pracownia Przygód S.C., Katarzyna Sroka, Małgorzata Grzegrzółka, Barbara Kręgiel, Daniel Mikulski, Maciej Ludwig, Dominika Musiał, Tomasz Żarski, Aleksandra Zofia, Zofia Grodomoska, Piotr Wyrwa, Małgorzata Haraj, Beata Urban, Krzysztof Kamrowski, Jarosław Kijak, Karol Rembecki, Mateusz Szczupak, Grzegorz Stypnik, Iwona Gałązka, Katarzyna Monticolo, Paulina Granda, Anna Krzeszowska, Żaneta Kobiernicka, Magdalena Skwarek, Kazimierz Wójcik, Patryk Karpiński, Milena Mazur, Anna Małecka, Marzena Boni, Joanna Przybylska, Monika Sobczak, Maciej Wilkowski, Anna Sobczak, Katarzyna Kowalczyk, Robert Kantor.